Mencari...

Apa yang Perlu Dicari

PERHIMPUNAN AGUNG PBS 2009 KALI YANG KE 24


Pada tanggal 7 Nov hingga 9 Nov 2009, Parti Bersatu Sabah (PBS) Pusat telah mengadakan Majlis Perhimpunan Tahunan kali yang ke 24. Persidangan kali ini melibatkan proses pemilihan pemimpin Induk, Pemuda dan Wanita PBS.Majlis perasmian disempurnakan oleh Perdana Menteri Malaysia , Y.A.B Datuk Seri Najib Bin Tun Haji Abdul Razak di Dewan Besar Magelan, Sutera Hobour Kota Kinabalu.


Jawatan Presiden dan Timbalan Presiden PBS kekal dibawah dibawah pimpinan Datuk Seri Panglima Joseph Pairin Kitingan dan Datuk Dr. Maximus Ongkili. Bagi Jawatan Ketua Pergerakan Pemuda Pusat, Datuk Jahid Jahim menang tanpa tanding apabila lawan beliau disaat akhir menarik diri. Begitu juga dengan Ketua Pergerakan Wanita Pusat yang dimenangi oleh Datin Jamilah.

 Keberangkatan PM
Presiden PBS mengiringi keberangkatan PM

Ketua Pergerakan Pemuda N3 Pitas bersalaman dengan AJK Bahagian PBS N3

AJK Bahagian,Pemuda dan Wanita PBS N3 yang menghadiri majlis perasmian ini sekali gus sebagai perwakilan Jawatan Kuasa masing-masing.0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Klik Klik Nuff!

Radio UtaraFM

utarafm.net

Widget utaraFM

Get From Utara.FM Widget

Profil Saya

My photo
Mendidik Jiwa Dan Minda...moto utama. Kalau bukan di sini, dimana lagi...? Kalau bukan kita, siapa lagi..? Hidup perlu Sabar....... Buat yang luar biasa dalam apa jua bidang yang di ceburi, pasti hasilnya luar biasa...Rakan-rakan blogger aplikasikan lah.....semoga sama-sama berjaya dalam mengharungi kehidupan ini.

Titan Power

Rakan Blog


ShoutMix chat widget

free counters